Till senaste kommentaren

Online check-in, var får jag bagagetaggarna?

Hej! Skall resa med Novair till Kreta och har tänkt checka in online hemifrån. Boardingkortet skriver jag ju ut hemma men jag kan inte hitta någon info var jag får bagagetaggarna.  Får man dom vid bagage-droppen? Den är väl obemannad och man scannar väl av taggen själv när man droppar bagaget? Om man måste ta ut taggarna vid en incheckningsautomat så är det väl ingen vits med att checka in hemifrån?

Kommentarer

 • Hej Stefan,

  Bagagetaggarna hämtas ut på flygplatsen i en av automaterna som finns där. I samma automat kan du också checka in och få ditt boarding card.

  Om du till exempel bara skulle ta med handbagage på resan så underlättar online incheckningen väldigt mycket då du slipper gå till en automat på flygplatsen för att hämta boardincard, men om du ska checka in ett bagage så behöver fortfarande gå via automaten.

  Numera är många bagage drop obemannade, men det finns hjälp tillhands ifall det skulle behövas.

  Med vänliga hälsningar
  Mathilda Contact center
 • Åker till Larnaca via Landvetter.
  Har checkat in online.Skall jag
  checka in mitt bagage via automat eller som förut" manuellt" vid disk? Hämtar jag bagagetaggarna vid automaten?
  Annki
 • Hej Annki,
  Du checkar in ditt bagage i de automatiska diskarna på flygplatsen, där du också skriver ut din bagage-tagg. Sedan lämnar du in bagaget vid bagage-droppen, innan du själv går mot säkerhetskontrollen.
  Trevlig resa önskar
  Anna M Contact Center

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.