Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Behöver vi visum till Turkiet?

Hej vi svenska medborgare undrar om vi måste ha en visum till Turkiet på 2 veckor? Läste om att man får visum vid ankomst till Turkiet så fall vad kostar det?
mvh ewa

Kommentarer

 • Hej Eva,

  Svenska medborgare erhåller visum vid ankomst, giltigt i 90 dagar. Från och med 1 januari 2015 måste passet ha en giltighetstid på minst 150 dagar vid inresan i Turkiet (kortare giltighetstid resulterar i nekat inträde i landet). För innehavare av norskt pass krävs visum. För mer information hänvisar vi till Turkiets ambassad på telefon 08-23 08 40 eller besök deras hemsida.

  Hälsningar
  Mathilda Contact center
 • hej! måste man ha visum till Turkiet om man inte är svenskmedborgare?
  hur söker man om det? hur lång tid tar det att få o vad kostar det?

  aso
 • Hej Aso,
  För frågor kring andra medborgarskap och pass/visumregler hänvisar vi till Turkiets ambassad på telefon 08-23 08 40 eller besök deras hemsida.
  Mvh
  Marcus
  Marcus Contact Center
 • Hej !
  Behöver man visum till Turkiet, när man har resdokument pass? Om behöver det ,hur kan man ansöka visum och hur länge det ta tid att få visum? Jag hoppas att du ni svarar så fort ni kan tack.
  Mvh Nori
  Nori
 • Hej,

  Svenska medborgare erhåller visum vid ankomst som är giltigt i 90 dagar. Passet måste ha en giltighetstid på minst 150 dagar vid inresan till Turkiet.
  För mer information hänvisar vi till Turkiets ambassad på telnr : 08-23 08 40 eller besök deras hemsida.

  Med vänlig hälsning

  Hanna Contact Center
 • Du har rätt vistas i Turkiet utan visum upp till 90 dagar av en 180 dagars period.

  Informationen att du får visum vid ankomst stämmer inte. Du får en in och utresestämpel utifrån ovanstående regler. Reglerna började gälla 2012.
  Maria
 • Hej ! 😀
  Behöver man visum till Turkiet, när man har resdokument pass? Om behöver det ,hur kan man ansöka visum och hur länge det ta tid att få visum? Jag hoppas att du ni svarar så fort ni kan tack. Safi
  Waissullah
 • Hej!

  Från och med 1 januari 2015 måste passet ha en giltighetstid på minst 150 dagar vid inresan i Turkiet (kortare giltighetstid resulterar i nekat inträde i landet). För innehavare av norskt pass krävs visum. För mer information hänvisar vi till Turkiets ambassad på telefon 08-23 08 40 eller besök deras hemsida.

  Med vänliga hälsningar,
  Agnes Contact Center

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.